Javni poziv za procenu vrednosti pravnog lica

Bez autora
Feb 27 2011

ZZ “Lunovo selo” u stečaju iz Velike Drenove objavilo je javni poziv za dostavljanje ponuda za vršenje usluga procene vrednosti pravnog lica na čijoj imovini postoje razlučna prava. Za potrebe utvrđivanja procenjene vrednosti u postupku prodaje procenjivač će koristiti sledeće metode: procenu vrednosti imovine likvidacionom metodom, procene vrednosti pravnog lica DNT metodom ili metodom likvidaciona vrednosti kapitala ili druge metode koje su u skladu sa Međunarodnim računovodstvenim standardom a obezbeđuju najveću vrednost za poverioce. Takođe, procenitelj će izvršiti procenu svrsishodnosti prodaje stečajnog dužnika kao pravnog lica u odnosu na prodaju stečajnog dužnika u delovima i utvrditi udeo vrednosti procenjene imovine na kojoj je konstituisano razlučno pravo u odnosu na procenu vrednosti pravnog lica (u procentima).

Javni poziv za dostavljanje ponuda za vršenje usluga procene vrednosti pravnog licaZZ “Lunovo selo” u stečaju iz Velike Drenove objavilo je javni poziv za dostavljanje ponuda za vršenje usluga procene vrednosti pravnog lica na čijoj imovini postoje razlučna prava.
 
Za potrebe utvrđivanja procenjene vrednosti u postupku prodaje procenjivač će koristiti sledeće metode: procenu vrednosti imovine likvidacionom metodom, procene vrednosti pravnog lica DNT metodom ili metodom likvidaciona vrednosti kapitala ili druge metode koje su u skladu sa Međunarodnim računovodstvenim standardom a obezbeđuju najveću vrednost za poverioce.
 
Takođe, procenitelj će izvršiti procenu svrsishodnosti prodaje stečajnog dužnika kao pravnog lica u odnosu na prodaju stečajnog dužnika u delovima i utvrditi udeo vrednosti procenjene imovine na kojoj je konstituisano razlučno pravo u odnosu na procenu vrednosti pravnog lica (u procentima).
 
Odabir najboljeg ponuđača će izvršiti odbor poverilaca u rokovima propisanim Nacionalnim standardom o načinu i postupku unovčenja imovine stečajnog dužnika.

Rok za podnošenje ponuda je 18. mart 2011. godine.

Ponude dostaviti lično na adresu:
Agencija za privatizaciju
Centar za stečaj
Terazije broj 23, III sprat
Beograd

Više informacija mogu se dobiti putem e-mail adrese mbrkic@priv.rs

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik